ویتامین ب(قسمت2)

ویتامین ب(قسمت2)

مواد خوراکی حاوی ویتامین B9


آووکادو

آووکادو به اندازه یک فنجان دارای 90 میکروگرم فولات است و  این مقدار می تواند 22 درصد از نیاز روزانه بدن شما به این ویتامین را تامین کند.


مارچوبه از معروف ترین منابع ویتامین B

مارچوبه از مفید ترین گیاه ها است که حاوی مقدار زیادی مواد مغذی  می شود. یک فنجان مارچوبه پخته شده 2.62 میکروگرم فولات در خود دارد و این  میزان  حدود 62 درصد از نیاز روزانه بدن به فولات را تامین می کند؛  این گیاه منحصر به فرد ویتامین هایی نظیر K، C و منگز را هم  در خود جای داده است.


سبزیجات برگ سبز منبع اسید فولیک

سبزیجات سبز شامل سبزیجاتی مانند اسفناج، کولارد سبز کاهو و برگ شلغم می شود؛ این به اندازه یک بشقاب می توانند نیاز روزانه بدن به اسید فولیک را تامین کنند.


منابع ویتامینB12


جگر

جگر از خوشمزه ترین منابع ویتامین B است. به طور کلی در هر 100 گرم جگر در حدود 30 میکروگرم ویتامین B12 وجود دارد. فواید جگر به داشتن ویتامین B خلاصه نمی شود و این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی و سایر ویتامین ها جهت بهبود عملکرد مغز هست.


گوشت بوقلمون

اگر می خواهید از منابع ویتامین B  گوشت مصرف کنید  ،بوقلمون را از قلم نیاندازید. این غذای بسیار لذیذ در هر صد گرمش حاوی 1.5 میکروگرم ویتامین B12 است.  از ویژگی های ممتاز این ماده غذایی داشتن چربی کم ( 28گرم گوشت حاوی 1گرم چربی) .است بوقلمون دارای مواد مغذی ای است که می تواند سطح کلسترول بدن شما را کنترل کند و در برابر سرطان و بیماری های قلبی محافظت کند.


گوشت مرغ از منابع ویتامین B

در هر صد گرم مرغ پخته شده هشت درصد ویتامین B12  وجود دارد. هم چنین مرغ مواد مغذی دیگری مانند سلنیوم، ویتامین B3 و پروتئین نیز هست.


تمامی موارد گفته شده  از منابع ویتامین B می توانند در برنامه غذایی شما قرار گرفته و موجب بهبود و افزایش کیفیت مصرف غذایی شما شوند