12 ماده غذایی مفید برای بهبود بیماری زونا

12 ماده غذایی مفید برای بهبود بیماری زونا


غذاهای مخصوصی وجود دارند که به درمان انواع مختلف زونا در بدن کمک می‌کنند. این غذاها از راه‌های مختلفی می‌توانند به بدن کمک کنند؛ نظیر حمله به زنجیره‌های متفاوت ویروسی، مراقبت از بدن در زمان بهبودی و از بین رفتن جوش‌های نوروتوکسین، تقویت سیستم ایمنی، بهبود اعصاب و تحریک رشد اعصاب، تسکین پوست ملتهب، سم‌زدایی از بدن.

 مواده غذایی مفید برای بهبود بیماری زونا

در ادامه مواده غذایی که به بهبود زونا کمک می‌کند را معرفی می‌کنیم. سعی کنید این مواد غذایی را به صورت روزانه مصرف کنید.

  • زیرگروه سدیم آب کرفس یا به عبارتی دیگر نمک خوشه‌ای سدیم مانع از رشد زونا (و دیگر پاتوژن‌ها) می‌شود. نمک‌های خوشه‌ای سدیم نیز خود را به نوروتوکسین‌های ویروسی متصل می‌کنند که مسئولیت بسیاری از موارد را در سلامت عصب به عهده دارند. این نمک‌های خوشه‌ای سدیم نوروتوکسین‌های ویروسی را از بدن خارج می‌کنند به طوری که اعصاب کمتر در معرض زونا که به نوروتوکسین‌ها آسیب می‌زند، قرار گیرند.

نوع بی‌نظیری از ویتامین C در آب کرفس وجود دارد که سیستم ایمنی را تقویت می‌کند و در این صورت سیستم ایمنی بدن می‌تواند زونا را از بین ببرد. این موارد تنها بخشی از تاثیرات آب کرفس بر از بین بردن زونا هستند. آب کرفس از روش‌های دیگر نیز به فرآیند از بین بردن زونا کمک می‌کند.

  • زغال اخته وحشی سبب بازسازی سیستم عصبی مرکزی شده و نوروتوکسین‌های زونا را از کبد خارج می‌کند. هم‌چنین زغال اخته وحشی  فلزات سنگین سمی را از مغز و کبد دور می‌کند؛ مغز و کبد محلی است که ویروس زونا از آن تغذیه می‌کند و در نهایت نوروتوکسین‌ها ایجاد می‌شوند که سبب ایجاد بسیاری از علائم و شرایط هستند. زغال اخته وحشی در برخی فروشگاه‌ها به صورت فریزشده یافت می‌شود.
  • آمینواسیدها و آنزیم‌های پاپایا یا انبه هندی با یکدیگر ترکیب شده و مواد شیمیایی گیاهی که زیرگروهی ناشناخته است را به وجود می‌آورند؛ این ماده شیمیایی ویروس‌ها را دفع می‌کند. ویتامین C موجود در پاپایا یک سلاح مخفی ضد ویروسی است که به پاکسازی و بازسازی کبد، جایی که ویروس زونا در آن متمرکز شده است، کمک می‌کند.

همچنین پاپایا سیستم عصبی مرکزی را که توسط نوروتوکسین‌ها آسیب دیده‌اند، بازسازی می‌کند. نوع متفاوتی از پاپایا در مکزیک و آمریکای مرکزی وجود دارد که به نام مارادول شناخته می‌شوند. این نوع پاپایا نسبت به نوع هاوایی آن که حاوی آلودگی GMO (محصولات تراریخته) است، ترجیح داده می‌شود.

  • سیب‌ باعث دفع ویروس‌ها از مجرای روده و کبد می‌شود. زمانی که پِکتین (کربو‌هیدراتی که در آب محلول است و از برخی میوه‌های رسیده به دست می‌آید) در روده حرکت می‌کند ویروس‌ها و دیگر میکروب‌ها نظیر باکتری، مخمر و کپک قارچی را جمع آوری کرده و از روده خارج می‌کند. بهتر است برای دریافت مواد مغذی بیشتر از سیب قرمز استفاده کنید.
  • گلابی کبد را تقویت کرده و همچنین آن را از ویروس زونا پاک می‌کند. گلابی‌ها سبب بازسازی پوشش روده می‌شوند که توسط ویروس زونا آسیب دیده است. ویروس زونا از شیر، پنیر، کره و تخم مرغ تغذیه می‌کند و سپس مواد زائد سمی تولید می‌کند که به مرور زمان لایه‌های پوششی روده را تخریب می‌کنند.
  • کنگر فرنگی به پاکسازی کبد از نوروتوکسین‌ها و دِرماتوکسین‌ها کمک می‌کنند که توسط ویروس‌های نظیر ویروس زونا به وجود می‌آیند. بخش قابل مصرف برگ‌های کنگر فرنگی (یا همان برگچه آن) حاوی ترکیبات قلیایی است که پیام‌هایی را به قسمت‌های خاصی از سیستم ایمنی بدن ارسال می‌کند تا از بدن در مقابل مهاجمانی نظیر ویروس زونا محافظت کند.

    • موز به دلیل توانایی در کاهش بار ویروسی در بدن، یک ماده غذایی ضد ویروسی قدرتمند با خاصیت ضد التهابی باور نکردنی است. موزها اسیدهای آمینه و نوع مناسب پتاسیم را فراهم می‌کنند تا انتقال‌دهنده‌های عصبی را پس از سوختن توسط نوروتوکسین‌های زونا بازسازی کنند.
    • اسفناج محیطی قلیایی در بدن ایجاد می‌کند و عناصر ریزمغذی قابل جذب زیادی را برای سیستم عصبی فراهم می‌کند؛ این کار از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که وقتی ویروس اِپشتِین بار به مرحله چهار برسد سیستم عصبی را مورد هدف قرار می‌دهد. بهترین روش مصرف اسفناج و دریافت مواد مغذی آن مصرف خام آن است.
    • مارچوبه دارای ترکیبات شیمیایی طبیعی در گیاهان است که در قسمت پوسته و نوک جوانه این گیاه وجود دارد. این ترکیبات شیمیایی زونا را از بین برده و سبب رشد و تولید دوباره آن می‌شوند. هم‌چنین مارچوبه به صورتی باورنکردنی ماده‌‌ای قلیایی‌کننده است. خاصیت قلیایی‌کننده مارچوبه سبب می‌شود بدن شخصی که توسط زونا یا دیگر تاثیرات جانبی آن اسیدی شده دوباره به حالت طبیعی بازگردد. مارچوبه دارای خواص تصفیه‌کننده خون، لنف و کبد است که آن را به عنوان ماده غذایی ایده‌آل برای کمک به سم‌زدایی تولیدات جانبی ویروس زونا تبدیل می‌کند.

    • کاهوها (انواع مختلف برگ‌دار، سبز و قرمز) ضد ویروس هستند. کاهو سبب پاکسازی کبد و سیستم لنفاوی از ویروس زونا شده و خاصیت قلیایی‌کنندگی دارد. کاهوها ترکیبات تسکین‌دهنده‌ای دارند که سبب آرامش عصب‌ها و بدن می‌شوند. این ویژگی برای افرادی که زونا گرفته‌اند و عصب‌هایشان به دلیل وجود ویروس زونا ملتهب شده است بسیار کمک‌کننده است.
    • لوبیا سبز حاوی ترکیبات ضد التهابی بر پایه کلروفیل است که برای هر علامت و نشانه‌‌ای که توسط ویروس زونا ایجاد می‌شود، مفید است.
    • سیب‌زمینی شیرین به پاکسازی و سم‌زدایی کبد از محصولات جانبی سمی ویروس زونا کمک می‌کند که با گذشت سال‌ها جمع شده و سبب تنبلی در کبد شده‌اند. همچنین سیب‌زمینی شیرین باعث تقویت عصب‌هایی می‌شود که توسط ویروس زونا بسیار آسیب دیده‌اند؛ چرا که نوروتوکسین‌های ویروس زونا سبب التهاب عصب‌ها می‌شوند.