شکر قهوه ای یا سفید
شکر قهوه ای یا سفید؟!
هر دو از محصولات گیاه نیشکر و چغندر قند هستند.
شکر قهوه ای و سفید از لحاظ تغذیه و کالری تفاوتی ندارند و فقط در طعم و رنگ متفاوت هستند.
شکر قهوه ای مخلوطی از شکر سفید و ملاس( نوعی شربت قند که سبب رنگ تیره شکر قهوه ای میشود) است .
این دو شکر هیچ گونه مزیت سلامتی بخشی ندارد. پس بهتر از هر دو نوع شکر را از رژیم غذایی حذف کنیم و سایر منابع غذایی ارزشمند و شیرین را جایگزین آنها کنیم
مثلاً به جای چای شیرین، از خرما توت خشک، کشمش و انجیر خشک به میزان متعادل همراه چای و قهوه استفاده کنیم .
برای تهیه دسر ها از پودر ژله های بدون قند استفاده کنیم و مصرف عسل را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهیم .مصرف روزانه یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی مزیت های سلامتی بخش بیشتری دارد.
مونا نوروزی
متخصص تغذیه و رژیم درمانی
اینستاگرام: drnorouzi.diet